Στις 26 Μαρτίου αναδημοσιεύσαμε από το φιλικό και αξιόπιστο Blog Ξηρόμερο News, καταγγελία γονέα για το Νηπιαγωγείο Φυτειών, όπου καταγγέλλονταν ότι η ΔΕΗ του Σχολείου είναι απλήρωτη καθώς και το κλιματιστικό (δείτε εδώ).

Στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στις 30 Μαρτίου, ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Τσάρκος ρωτήθηκε σχετικά με το θέμα και απάντησε ότι: «όσον αφορά την ΔΕΗ και αυτά που γράφτηκαν στα Blogs, είναι αναληθή και ο συγκεκριμένος γονέας λέει ψέμματα και μας κρεμάνε στα Blogs και λένε ψέματα. Υπάρχει πράγματι ένα χρέος στη ΔΕΗ, αλλά ουδέποτε για κλιματιστικό»........

Βέβαια επί της ουσίας της υπόθεσης, παραδέχτηκε ότι χρωστάμε 80.000 € στην ΔΕΗ για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας (35.000 €) και Δευτεροβάθμιας (45.000 €) του Δήμου και για το κλιματιστικό ανάφερε επί λέξη ότι«δεν υπάρχει ουδεμία οφειλή για κλιματιστικό», αλλά παρακάτω λέει: «το θέμα του κλιματιστικού, έχει πληρωθεί ήδη αυτό, μας κρεμάνε στα Blogs και λένε ψέματα» (άρα υπήρχε οφειλή, αλλά δεν προσδιόρισε πότε εξοφλήθηκε, δηλαδή πριν ή μετά την καταγγελία).

Τώρα πως ο γονέας που έκανε την καταγγελία για την ΔΕΗ και το κλιματιστικό ψεύδεται και τους κρεμάνε στα Blogs και λένε ψέματα, όταν ο ίδιος τα επιβεβαίωσε όλα, είναι κάτι που μόνο ο κ. Τσάρκος μπορεί να μας το εξηγήσει και εμείς δηλώνουμε στην διάθεση του να φιλοξενήσουμε την απάντηση του.

Εμείς θα πούμε ότι για υπαρκτά προβλήματα, υπάρχει και ο δρόμος της παραδοχής και της ανάληψης της ευθύνης και όχι να προσπαθούμε να κάνουμε το άσπρο - μαύρο και να θολώσουμε τα νερά ώστε κανείς να μην καταλάβει τίποτα.

Ακούστε το ηχητικό της απάντησης του κ. Τσάρκου ΕΔΩ , προς επιβεβαίωση των παραπάνω λεγομένων μας.

http://mytikaspress.blogspot.gr/