Σήμερα θα αναφερθούμε σε ένα θέμα από το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στις 27.4.2018 και μας έκανε μεγάλη εντύπωση. Στις Φυτείες είναι υπό κατασκευή η κεντρική πλατεία και ο τέως Δήμαρχος Φυτειών και νυν δημοτικός σύμβουλος της «Συμπολιτείας Ξηρομεριτών» κ. Παναγιώτης Τζαχρήστας, διαπιστώνει ότι δεν τηρείται η μελέτη κατασκευής, όσον αφορά το είδος της πέτρας που χρησιμοποιείται για την πλατεία και έχει κάνει εγγράφως ένσταση.

Το θέμα είναι η απάντηση του κ. Δημάρχου, που είναι για γέλια και για κλάματα και είναι να αναρωτιέσαι ποιοι άνθρωποι, με ποια φιλοσοφία και κουλτούρα κυβερνούν αυτόν τον Δήμο. Τι λέει; «Έλα μωρέ... πήγε ο άλλος τώρα και ανάλυσε τις πέτρες... έχει εμμονές ο κ. Τζαχρήστας..., να πάμε να φέρουμε τις πέτρες που αρέσουν στον κ. Τζαχρήστα...., άμα αύριο γίνει Δήμαρχος ο κ. Τζαχρήστας, να πάει βγάλει τις πέτρες που έβαλε ο Γαζέτας και να βάλει τις δικές του που του αρέσουν....»

Απίστευτα πράγματα!!! Η απαίτηση τήρησης της μελέτης είναι εμμονή και ασόβαρα πράγματα!!! Δηλαδή ο κ. Δήμαρχος στο σπίτι του άμα παραγγείλει πέτρα ακανόνιστη δαπέδου και του έρθει τετραγωνισμένη ή κυβόλιθοι, θα πει έλα μωρέ δεν έγινε και κάτι!!! Εμείς πιστεύουμε ότι θα απαιτήσει να έρθει η σωστή πέτρα.

Δήμαρχοι σοβαροί και υπεύθυνοι, με Δ κεφαλαίο, αν δεν τηρούταν η μελέτη, θα απαιτούσαν να το ξηλώσει όλο και να βάλει την προβλεπόμενη από την μελέτη πέτρα. Δεν είναι η πέτρα που αρέσει στον Τζαχρήστα, αλλά η πέτρα που προβλέπει η μελέτη. Μιλάμε για την κεντρική πλατεία ενός μεγάλου χωριού που θα μείνει για τα επόμενα πολλά χρόνια, σημείο αναφοράς και συνάντησης των κατοίκων του χωριού. Σε εμάς είναι όλα άρπα κόλλα και αυτή είναι η λειτουργία του Δήμου σε όλα τα επίπεδα, με τον επικεφαλής να δίνει το γενικό πρόσταγμα.

Για γέλια το όλο σκηνικό...
Προς επιβεβαίωση των λεγομένων μας, ακούστε το ηχητικό εδώ και γελάστε δωρεάν....

mytikaspress.blogspot.com