Μία μεγάλη εκδήλωση ετοιμάζει αποψε Πεμπτη 9 Αυγουστου 2018 η Ποδοσφαιρική Ομάδα ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Φυτειών.
Πρόκειται για τον Θέμη Αδαμαντίδη και την Ιουλία Καλλιμάνη, δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής πίστας, που αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό απογειώνοντας τους εκατοντάδες ανθρώπους που θα δώσουν το παρών στην εκδήλωση και ήδη οι διοργανωτές κάνουν λόγο για μεγάλο αριθμό κρατήσεων, δείγμα του ότι πιθανώς ο χώρος του χορού να αποδειχτεί πολύ μικρός για τις ανάγκες της βραδιάς.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, αναμφισβήτητα είναι μία από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές που "γέννησε" η ελληνική δισκογραφία, με εσωτερική ευαισθησία και σαρωτική ερμηνευτική δύναμη, που είναι ικανή να ερμηνεύσει όσο λίγοι σύγχρονοι ερμηνευτές, τα μεγάλα λαϊκά μας τραγούδια και να αποδώσει στο μέγιστο το συναίσθημά τους.
Η Ιουλία Καλλιμάνη, ταλαντούχα και πάντα γοητευτική, επιστρέφει στις ρίζες της (απο τις Φυτείες κατάγεται η μητέρα της) και με τις νέες ανεβαστικές επιτυχίες της, αναμένεται να ξεσηκώσει το Ξηρομερίτικο κοινό. 

Για Reserve επικοινωνήστε με το: 6931093730