Η μικρού μήκους ταινία  ‘’Οι εξομολογήσεις ενός μουσικού’’ η αλλιώς ‘’Confessions of a singing freak’’ είναι η πρώτη ταινία σε σκηνοθεσία του Φυτειωτη σκηνοθέτη Στάθη Παπαδημητρίου και θα προβληθεί στο Διεθνές φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθηνών www.aidff.com).

Η προβολη θα γινει την Πέμπτη 11.04.2019 και ώρα 21:20 στο Studio New Star Art Cinema.

Η είσοδος είναι δωρεάν.
Σκηνοθέτης - Director

Στάθης Παπαδημητρίου - Stathis Papadimitriou

"Ο Στάθης Παπαδημητρίου είναι Έλληνας σκηνοθέτης. Γεννήθηκε στις Φυτειες, Ξηρομερου και εκεί έζησε εως τα 18 του,ενώ στα 14 του αρχισε και εκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο της σκηνοθεσίας,συνεργάστηκε με εταιρείες και σκηνοθέτησε το πρώτο του διαφημιστικό στην ηλικία των 16. Στα 18 του έφυγε για την Κρήτη,όπου δούλεψε για 2 περίπου χρόνια σε εταιρεία παραγωγής (διαφημιστικά και μουσικά βιντεοκλίπ). Τώρα βρίσκεται στην Αθήνα,και παράλληλα με σπουδές και σεμινάρια στην σκηνοθεσία,έρχεται και με την πρώτη ταινία μικρού μήκους του με τίτλο ‘’confessions of a singing freak’’."

Παραγωγός - Producer
Υπατία Ρούσσου / Άννυ Παπαστεργίου - Ypatia Roussou / Annie Papastergiou

Συντελεστές - Movie Credits Actors,photography,sound etc
Cast: Starring: Annie Papastergiou / Mum: Ypatia Roussou /
Best Friend: Matina Swtiriou / Music Producer: Lias PsarianosFilm Soundtrack: The Misplaced – S.A.DMakeup artist: Mary GrigorouliEdited by: Stathis PapadimitriouDrone Shots | Drone PhotographyWritten by | Annie Papastergiou
Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή συνεχεια στον Στάθη