Στο έθιμο του Λαζάρου συμμετείχαν τα παιδάκια του Δημοτικού Σχολειου Φυτειών.

Παρέα με τους μεγάλους γύρισαν σπίτια και μαγαζιά του χωριου μας προσφέροντας τα λαζαρακια,γλυκά νηστίσιμα ψωμάκια και λουλούδια στους κατοίκους του χωριου μας.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολειου ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν και εύχεται Χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία!ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΥΤΕΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ &ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία! 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά που συμμετείχαν στο έθιμο του Λαζάρου προσφέροντας τα λαζαρακια,γλυκά νηστίσιμα ψωμάκια και λουλούδια στους κατοίκους του χωριου μας Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στις μαμάδες Gar Mavreli, Λουκία Τόλη, Γιάννα Ζαφειροπούλου που συμμετείχαν στη δράση αυτή με όλη τους τη καλή διάθεση. Maria Fasoyli ευχαριστούμε για το υπέροχο στεφάνι. Στη διαδρομή μας αποκτήσαμε ακόμη ένα από τη γιαγιά Πηνελόπη Μαλιγιάννη που με χαρά είπε τα κάλαντα μαζί μας. Τέλος να ευχαριστούμε τον κ.Κολοβο Χάρη για τα κεράσματα που προσφέραμε στα παιδιά στη λήξη της δράσης μας.
Ευχαριστούμε θερμά που για ακόμη μία φορά, ανοίξατε τα σπίτια σας και μας καλοδεχτήκατε με αγάπη και χαμόγελο. Μας προσκαλούσατε στα σπίτια σας κι αυτό ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό.....Πήρατε την ευλογία των παιδιών!
Συγχωρέστε μας που δεν καταφέραμε να περάσουμε από όλες τις γειτονιές, τα παιδιά όμως κουράστηκαν και οφείλαμε να το σεβαστούμε.
Θα κρατήσουμε μία φράση από τη σημερινή μέρα....δυο λόγια από μια γιαγιά που με χαμόγελο μας υποδέχτηκε κ εκείνη στη πόρτα της :
"Σήμερα γελάει το χωριό μας!"


Δείτε πολλές φωτογραφίες και χαρείτε και εσείς με τα παιδάκια του χωριου μας.  
Ένα μεγάλο μπράβο και από εμάς σε γονείς, δασκάλους αλλα ποιο πολύ στα παιδιά, το μέλλον μας.

Φωτογραφιες: Vayia Patsia