Άλλη μία γεμάτη χρονιά έφτασε στο τέλος της και άλλη μία έρχεται.

Κάθε χρονιά όμως έρχεται μόνο μία φορά γι αυτό μην ξεχνάς να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή με τους φίλους και την οικογένειά σου!

Το 2015 ήταν για μένα η αφετηρία για ένα δημιουργικό ξεκίνημα ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ και παράλληλα ένα ταξίδι στο οποίο θα κάναμε όλοι μαζί αναπολώντας το παρελθόν.

Δεν ξέρω αν ήμουν καλός οδηγός στο ταξίδι αυτό , αλλά το μόνο που ξέρω είναι ότι προσπάθησα , προσπαθώ και δεν θα σταματήσω να προσπαθώ γιατί με τόσους επιβάτες που κουβαλώ θέλω το ταξίδι τους να είναι ευχάριστο.

Το ξέρω ότι σε τέτοια ταξίδια υπάρχουν και δυσάρεστα αλλά και ευχάριστα , οι μνήμες όμως και οι αναμνήσεις είναι μέσα και στις δυο κατηγορίες.


Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μία καλή πρωτοχρονιά, έναν καλύτερο χρόνο, να έχετε υγεία και ο νέος χρόνος να σας φέρει όλα εκείνα που σας έχουν στερήσει τα προηγούμενα χρόνια.


Εγώ προσωπικά και η στήλη μου "Αναμνήσεις έθιμα Φυτειωτών" σας εύχομαι κάθε ευτυχία και να έχετε χαρές και μόνο καλές στιγμές.


Επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλους εσάς που στηρίζετε στην προσπάθεια που κάνω και να τονίσω ακόμα μία φορά (ήταν και είναι χωρίς κανένα οικονομικό όφελος).

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.


Ευχαριστώ όλους εσάς που γνώρισα πίσω από μια οθόνη....που δεν έχω ακούσει τη φωνή σας....που δεν ξέρω πόσο μακριά ή κοντά μένετε....που με στηρίζεται με τι φιλία σας.... που ομορφαίνετε την κάθε μου μέρα με τα όμορφα λόγια σας....που μου στέλνετε ευχές....που έχουμε γίνει μια όμορφη παρέα....
Σας εύχομαι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας


《Σας ευχαριστώ για όλα》.Αναμνήσεις έθιμα Φυτειωτών