Ακούσαμε αλλά επειδή δεν ξέραμε κατά πόσο αληθεύει αποφασίσαμε να μάθουμε πριν αφήσουμε πάνω ότι είχαμε αρχικά γράψει εδω..

Έρχονται μας είπαν εκλογές και μάλιστα σύντομα, για πρόεδρο και μέλη του Πολιτιστικου & Μορφωτικου Συλλόγου Φυτειών Ακαρνανικό Φως. 

Ακούστηκαν πολλά και διαφορα τα οποια έφθασαν και στα αυτιά μας αλλα δεν θα αναφερθούμε περαιτέρω μιας και φαίνεται ότι είναι όλα λόγια παραπληροφόρησης. Απλά θα ανεβάσουμε οτι μας έστειλε ο ίδιος ο πρόεδρος του Συλλόγου.

"AKAΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ

Καλησπέρα σας, 

Καταρχάς να ευχαριστήσουμε θερμά που "κατέβηκε" η εν λόγω δημοσίευση καθότι αποτελεί αντικείμενο παραπληροφόρησης  και σίγουρα δεν τιμά ούτε το σύλλογό μας, ούτε και την αξιόλογη προσπάθεια που κάνετε ως σελιδα για ανάδειξη του χωριού μας. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από πού πηγάζουν αυτές οι πληροφορίες, σίγουρα όμως δεν αποτελούν επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου όπως τόσες άλλες που κατευθείαν σας έχουμε αποστείλλει κατά καιρούς συμβάλλοντας στο έργο σας.
Πιο αναλυτικά, το Δ.Σ του συλλόγου εκπληρώνει την θητεία του αυτό το Σεπτέμβρη. Βάσει καταστατικού η θητεία του Δ.Σ είναι δύο χρόνια και δρομολογούμε ήδη τις διαδικασίες για τις εκλογές του συλλόγου όπως ορίζει το καταστατικό μας. Ούτε αντιπαραθέσεις υπάρχουν, ούτε διαφορές και άλλοι λόγοι που με λύπη διαβάσαμε, δυστυχώς. Το Δ.Σ του συλλόγου με σύμπνοια και ομόνοια, όπως λειτουργήσαμε καθ' όλη τη θητεία μας, θα προχωρήσει όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται και όταν αυτό ολοκληρωθεί θα προχωρήσουμε στις εκλογές όπως ακριβώς ορίζει το καταστατικό μας.
Επιπλέον, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι μας λυπει ιδιαίτερα το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που ετοιμάσαμε για φέτος. Ο σύλλογος μας ήταν από τους πρώτους συλλόγους που πολύ νωρίς κατέθεσε ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον Αύγουστο στο χωριό μας. Η ραγδαία όμως αύξηση των κρουσμάτων του Covid-19 κατά την περίοδο του Αυγούστου σε συνδυασμό με τις απαγορεύσεις των  ειδικών για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων, μας ώθησε στην ακύρωση του προγράμματος μας. Μια απόφαση που λήφθηκε με υψηλό αίσθημα ευθυνης και γνώμονα την υγεία των συγχωριανών μας και μόνο. Δεν είναι ορθό, κατά τη γνώμη μας, να μιλάμε για ανύπαρκτες πολιτιστικές εκδηλώσεις όταν διακυβεύεται η δημόσια υγεία. 
Συνοψίζοντας, έπειτα από μια διετία στη διοίκηση του συλλόγου καταφέραμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία όλα αυτά που ονειρευόμασταν για το χωριό μας. Με πολύ κόπο και προσωπικό αγώνα καταφέραμε να δώσουμε πνοή στο σύλλογο μας. Και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. ( Οι δράσεις μας έχουν κοινοποιηθεί και οποιοδήποτε θέλει έχει πρόσβαση στο έργο μας). Όλο αυτό το διάστημα πορευθήκαμε με υπευθυνότητα και σεβασμό προς τα μέλη μας και το χωριό μας. Μας λυπεί ιδιαίτερα να διαβάζουμε τέτοιου είδους σχόλια, που δεν αρμόζουν στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε καθημερινά. 
Οι επίσημες ανακοινώσεις θα αποστέλλονται μόνο από το Δ.Σ του συλλόγου. Αναγνωρίζουμε ότι αμέσως σπεύσατε να διασταυρώσετε αυτά τα λεγόμενα και σας ευχαριστούμε πολύ γι αυτό, καθώς και όλη τη συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα. 

Με τιμή για το Δ.Σ
Ο πρόεδρος
Τζαχρήστας Ιωάννης"

Τον ευχαριστούμε πολύ για την άψογη συνεργασία τα περασμένα δυο χρονια και ευχόμαστε να συνεχιστή το ίδιο και από εδώ και στο εξής.