Είδαμε και μοιραστήκαμε και εμείς την ανάρτηση που έγινε στην σελίδα του συλλόγου στο Facebook, αλλα αυτή η ανάρτηση μας έκανε να αναρωτηθούμε μερικά πράγματα.Εκτος το προφανές ότι δεν βρέθηκε ούτε ένα άτομο να βάλει υποψηφιότητα, δυο συνεχόμενες φορες, διαβάζουμε την ανακοίνωση και σταματήσαμε εκεί που γραφει "ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Δ.Σ ΣΤΑ ΤΗΛΈΦΩΝΑ" και τονίζουμε εμείς την λέξη "Απερχομενου Δοικητικού συμβουλιου".

Δηλαδή, ωραία απερχόμενο εντάξει, καταλαβαίνουμε ότι τα τωρινά μελη για τον έναν η τον άλλον λόγο αποφάσισαν να σταματήσουν, και είναι σεβαστό.

Τι θα γίνει όμως με τον σύλλογο από εκεί και στο έξεις;

Αφού τώρα δεν βρέθηκε ούτε ένα άτομο να συνεχίσει αυτό το έργο, και νά βρεθεί έστω ένα πως θα γίνει να μην βάλουν λουκέτο στην πόρτα;

Λογικό δεν είναι να αναρωτιόμαστε λοιπόν, μήπως έφθασε το τέλος του;

Να περάσουμε τώρα στο επόμενο ερώτημα, πως φθάσαμε έως εδώ; Εμείς δεν ξέρουμε και ούτε μπορούμε να απαντήσουμε χωρίς να μας πουν οι υπεύθυνοι, τωρινοί αλλα και προηγούμενοι.

Αλλα ως απλοί συγκάτοικοι σε αυτό το μικρό χωριο αναρωτιόμαστε, μήπως επειδή δεν έχουμε αρκετό κόσμο αλλα παρόλα αυτά θέλουμε να έχουμε δυο συλλόγους, έναν Αθηνα και έναν στο χωριό;  Μήπως θα ήταν καλύτερα, οι υπεύθυνοι  να αφήσουν τις διαφορες στην άκρη και να σκεφτούν λίγο για το χωριο ως ομάδα και όχι ως ο καθένας για το συμφέρον;

Ένα από τα πολλά emails που παίρνουμε καθημερινά, έθιξε κάπως αυτό το θέμα προσφέροντας και μια ιδέα. 

Η αναγνώστης μας λοιπόν πρότεινε έναν και μοναδικο σύλλογο, με όνομα "Σύλλογος Φυτειών ο Aνεμόμυλος" να έχει βάσει την Αθηνα μιας και εκεί υπάρχουν πιο πoλλοι νέοι Φυτειωτες και να έχει μέλη στην πρωτευουσα αλλα και στο χωριο, ίσος ο αντιπροεδρος να είναι στην Μαχαλά και ο πρόεδρος στην πόλη. 

Για σκεφτείτε λίγο αυτή την λύση, για συζητήστε την μεταξύ σας εκεί στο χωριο αλλα και οι υπόλοιποι στην Αθηνα, ίσος κάπου σε αυτή την ιδέα να υπάρχει η λύση.

Πάντως εμείς ευχόμαστε να συνεχίσει ο σύλλογος το έργο του. Να καταφέρουν οι υπεύθυνοι να βρούν μια λύση και του χρόνου με το καλο, όταν πλέον δεν θα έχουμε τον φόβο για τον Κορονοϊό να έρθουμε όλοι μαζί στην πανέμορφη πλέον πλατεία του χωριου μας και να το γλεντήσουμε όπως μονο οι Μαχαλιωτες ξέρουν.