Όπως γράψαμε σε προηγούμενο κείμενο μας, σήμερα έγινε η εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλιου του Συλλόγου 'Ακαρνανικό Φως'.  Επί την ευκαιρία, ο λαογράφος κ. Δημήτρης Βραχας στέλνει τα συγχαρητήρια του διαμεσου της σελίδας μας.

"Εύχομαι στα νεοκλεγεντα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Φυτειών  'Ακαρνανικο Φως' θερμά συγχαρητήρια, δύναμη και επιτυχίες στο έργο τους το οποίο άπτεται άμεσα του κοινού  σημείου αναφοράς μας, που ειναι ο ιερός και ιστορικός τόπος των Φυτειων, που τόσα πολλά έχει προσφέρει και είναι σε θέση να προσφέρει ακόμη, σε μια τέτοια εποχή, όπου πράγματι αντιμετωπίζουμε σοβαρότατη κρίση των αξιών, των θεσμών και των ανθρωπίνων σχέσεων. 

Από βάθους καρδίας εύχομαι και ελπίζω, ο Σύλλογος και οι λοιπές συμμετοχικές δράσεις, με την εκούσια προσφορά και θέληση των μελών τους να καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να κρατήσει ζωντανό τον πολιτισμό και τις ρίζες μας. 
Αντιλαμβανόμενος πλήρως το δύσκολο μεν, αλλά και ταυτόχρονα όμορφο έργο που αναλαμβάνετε, όντας στο ίδιο “μετερίζι”,  ως υπηρέτης του Πολιτισμού μας , σας δηλώνω ότι θα βρίσκομαι στο πλευρό σας και θα είμαι στη διάθεσή σας σε ότι χρειαστείτε. 
Καλή Αρχή!
Δημήτρης Θ. Βραχας"
        "Λαογράφος"