Αγχος, παρεξηγήσεις, απορίες, κούραση, νεύρα και πολλά αλλα θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει φέρει η κατάσταση με τον κορονοϊό στις Φυτείες και γενικά σε όλο τον κόσμο. 

Από την μια έχουμε αυτούς που δεν πιστεύουν, δεν φοράνε μάσκες και γενικά δεν θέλουν πλέον αλλα μετρα, έχουν κουραστεί. Από την άλλη έχουμε αυτούς που προσπαθούν να προφυλαχτούν, να ενημερώσουν και να κάνουν αυτό που νομίζουν είναι σωστό, αυτό που λένε οι αρχές και οι επιστήμονες. 

Δεν κατηγορούμε κανέναν, ο καθένας έχει γνώμη, έχει άποψη και έχει τους δικούς του λόγους να αισθάνεται το όπως αισθάνεται και να κάνει αυτό που νομίζει είναι το σωστό για τον εαυτό του και την οικογένεια του.

Αυτό όμως μου θυμίζει το άλλο, φταίνε οι ειδήσεις (Media), φταίνε οι δημοσιογράφοι, φταίει η κυβέρνηση, φταίει ο γείτονας, φταίει το παιδί του αλλου, φταίει ο , φταίει  η, αλλα ποτε δεν φταίμε εμείς, πάντα κάποιος άλλος. 

Κάτι παρόμοιο διαπιστώσαμε και στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού μας σχολειου έπειτα από το κρούσμα του ιου στο Γυμνάσιο/Λύκειο και το κλείσιμο του κτιρίου εκεί.

Ο σύλλογος προσπαθεί να ενημερώσει, λέξη κλειδί, ενημέρωση.  Από εκεί και πέρα, ο κάθε γονιός, πρέπει να αποφασίσει, λέξη κλειδί, ἀπόφαση, κάτι που φέρνει το, "δε φταίω εγώ αλλα ολοι οι αλλοι..."

Πάντως διευκρινίζουμε, όπως και ο σύλλογος έτσι και εμείς μέσα από αυτή εδώ την σελίδα απλά ενημερώνουμε.  Αλλα, οτι και όπως και να γίνει, η κατάσταση με τον κορονοϊό έχει φέρει εκτος από όσα προαναφέραμε, μια διχόνοια. 

Όπως λένε και οι υπεύθυνοι του συλλόγου, "κάποιοι θα ειναι υπέρ μιας απόφασης και οι υπόλοιποι κατά.  Η απόφαση είναι ατομική και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει την απόφαση του άλλου"

Το δημοτικό σχολειό Φυτειών παραμένει ανοιχτό και λειτουργεί κανονικά προς το παρόν, εάν υπάρξει κάποια αλλαγή η ανακοίνωση οι υπεύθυνοι του συλλόγου θα ενημερώσουν όλους τους γονείς.