Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Επαρχιακή Οδό Παπαδάτου – Φυτειών για τον 6ο Αγώνα ΔρόμουΠροσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διεξαγωγή του 6ου Αγώνα Δρόμου στην Επαρχιακή Οδό Παπαδάτου – Φυτειών του Δήμου Ξηρομέρου, την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022, αποφάσισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Δημήτρης Γαλαζούλας.

Ειδικότερα, η απόφαση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που κοινοποιήθηκε στον Τοπικό Τύπο, προβλέπει:

«Την διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Επαρχιακής Οδού Παπαδάτου – Φυτειών, σε όλο το μήκος αυτής, με ταυτόχρονη εκτροπή της στην Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων, μέσω της Επαρχ. Οδού Φυτειών Κουβαρά και της Επαρχ. Οδού Παπαδάτου – Αγ. Στεφάνου, κατά τις ώρες 18.15΄ – 20.45΄ της Κυριακής 07/08/2022, κατά την διεξαγωγή του 6ου αγώνα δρόμου στην Επαρχ. Οδό Παπαδάτου – Φυτειών του Δήμου Ξηρομέρου, με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία της Τ.Κ. Παπαδάτου.

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων.

Έναρξη ισχύος της παρούσης την Κυριακή 07/08/2022 και ώρα 18.15΄.

0 Comments