Στο Πρόγραμμα «ΥΔΩΡ 2.0» έχει ενταχθεί το έργο αναβάθμισης του ΤΟΕΒ Φυτειών

 


Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook έγραψε : Στο Παπαστράτειο Μέγαρο στο Αγρίνιο έγινε παρουσίαση του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης και του Προγράμματος «ΥΔΩΡ 2.0» από τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών και Ενωσιακών Πόρων ,κο Παπαγιαννίδη Δημήτριο και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Στο Πρόγραμμα «ΥΔΩΡ 2.0» έχουν ενταχθεί τα έργα αναβάθμισης των ΤΟΕΒ Φυτειών ,Χρυσοβίτσας και Οζερού με αντίστοιχους προϋπολογισμούς 2.500.000€, 1.250.000€ και 6.700.000€ 
 

 Στο Παπαστράτειο Μέγαρο στο Αγρίνιο έγινε παρουσίαση του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης και του Προγράμματος «ΥΔΩΡ 2.0» από τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών και Ενωσιακών Πόρων ,κο Παπαγιαννίδη Δημήτριο και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και χαιρέτησε εμφανώς συγκινημένος ο πρ.Υπουργός και Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ,κος Σπήλιος Λιβανός,ο οποίος διαδραμάτισε κομβικό και καταλυτικό ρόλο στον σχεδιασμό και των δύο προγραμμάτων .

Απο πλευράς ΥΠΑΑΤ συμμετείχε ο υφυπουργός ,Στύλιος Γεώργιος.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας ,κος Νεκτάριος Φαρμάκης και ο οικοδεσπότης-Δήμαρχος Αγρινίου, κος Παπαναστασίου Γεώργιος .

Στο Πρόγραμμα «ΥΔΩΡ 2.0» έχουν ενταχθεί τα έργα αναβάθμισης των ΤΟΕΒ Φυτειών ,Χρυσοβίτσας και Οζερού με αντίστοιχους προϋπολογισμούς 2.500.000€, 1.250.000€ και 6.700.000€ .

Μέσα από συνεργασίες και συνέργιες με τα θεσμικά όργανα της Πολιτείας ,Υπουργεία ,Περιφέρεια και Δήμο Ξηρομέρου δρομολογούνται λύσεις στο πιο δυναμικό τομέα της περιοχής ,τον πρωτογενή.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε δέσμη οικονομικών μέτρων για την στήριξη των αγροτών και των κτηνοτρόφων την δύσκολη περίοδο που διανύουμε ,λόγω της ενεργειακής κρίσης.

0 Comments