Ιόνια Οδός: Πρόβλημα υγείας για οδηγό Μεταφορών κοντά στο Αγρίνιο – Το «ευχαριστώ» σε όσους τον βοήθησαν

 


Ιόνια Οδός: Πρόβλημα υγείας για οδηγό Μεταφορών κοντά στο Αγρίνιο – Το «ευχαριστώ» σε όσους τον βοήθησαν.
Ξαφνικό πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε οδηγός Μεταφορών ενώ βρισκόταν σε κίνηση στην Ιόνια Οδό με κατεύθυνση από Αγρίνιο προς Αμφιλοχία. Κανείς άλλος δεν βρισκόταν μαζί του στο όχημα και η ανάγκη για μεταφορά σε νοσηλευτική μονάδα ήταν επείγουσα.
Ευτυχώς, κάλεσε σε βοήθεια και όλοι οι εμπλεκόμενοι έδρασαν έγκαιρα και με αίσθημα ευθύνης.
Για το λόγο αυτό, δημοσιοποίησε επιστολή με την οποία ευχαριστεί τους εργαζόμενους στο Β’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ιονίας Οδού/ΣΕΑ Αμφιλοχίας, στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας και στο Νοσοκομείο Αγρινίου που ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του ανταποκρινόμενοι άμεσα.
Ολόκληρη η ευχαριστήρια επιστολή προς:
«– Β΄ ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΩΝ ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ/ΣΕΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ
– ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ και
– ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους εργαζόμενους των παραπάνω Υπηρεσιών, που εργάζονταν την Πέμπτη 02/11/2023, περί τις 20:00-22:00, όταν ενώ ήμουν εν
κινήσει ως αυτοκινητιστής – μεταφορέας, σε τμήμα της Ιονίας οδού από Αγρίνιο προς Αμφιλοχία, χρειάστηκε να μεταφερθώ εκτάκτως σε υγειονομική μονάδα και χωρίς να έχω άλλο άτομο
μαζί μου για βοήθεια.
Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι, των οποίων τα ονόματα δυστυχώς δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να αναφέρω συγκεκριμένα, επέδειξαν υψηλό αίσθημα ευθύνης, ευγένεια και ανταποκρίθηκαν άμεσα στην ανάγκη μου για μεταφορά και άμεση ιατρική διάγνωση. Η ευαισθησία, το ειλικρινές και ανθρώπινο ενδιαφέρον τους με εξέπληξε ευχάριστα σε μία ιδιαίτερα αγχωτική κατάσταση για εμένα.
Πιστεύω ότι την ίδια αντιμετώπιση θα είχα από το σύνολο των εργαζομένων στις συγκεκριμένες Υπηρεσίες και με χαροποιεί το γεγονός ότι άνθρωποι με τέτοιο ήθος βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» στην εξυπηρέτηση του πολίτη.
Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου και τους εύχομαι υγεία και δύναμη για να συνεχίζουν το σημαντικό έργο τους.
Με εκτίμηση,
Αθανάσιος Σπ. Φραγκούλιας
Μέτοχος – Αυτοαποσχολούμενος στην εταιρία ΙΜΕ ΠΑΤΡΕΥΣ ΙΚΕ – Οδικές Μεταφορές»
agriniotimes.gr
 

0 Comments