Η Ιουλία Καλλιμάνη καλεσμένη στα Σφηνάκια Fm με τον Γιάννη Φουρνελη

 


Η εκπομπή "Σκόρπια Ζαρια" επιστρέφει στην συχνότητα του Sfinakia Fm, αυτή την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στις 10 το βραδυ ώρα Ελλάδας, 4 το μεσημέρι ώρα Washington.

Καλεσμένη ζωντανά, η καταξιωμένη καλλιτέχνης, με πολλές μεγάλες επιτυχίες, Ιουλία Καλλιμάνη σε μια όμορφη συζήτηση με τον Γιάννη Φουρνελη.



Η Ιουλία γεννήθηκε στο Αγρίνιο, από μια αγροτική οικογένεια, ενώ σε ηλικία μόλις 2 ετών, έχασε τον πατέρα της. «Ο πατέρας μου έφυγε πολύ νέος από καρκίνο. Ήταν μόλις 26 ετών. Ύστερα από αρκετά χρόνια, η μητέρα μου αποφάσισε να πάρει εμένα και τον αδελφό μου και να εγκατασταθούμε μόνιμα στην Αθήνα», εξηγεί. Ο ερχομός στην Αθήνα για την 13χρονη τότε Ιουλία, δεν είναι εύκολος, καθώς ανατρέπει την καθημερινότητά της. «Μου έλειπαν οι φίλοι και οι συγγενείς μου. Δεν ήμουν καθόλου χαρούμενη με την μετακόμισή μας στην πρωτεύουσα, αλλά σιγά σιγά βρήκα τα πατήματα μου, αν και δεν σου κρύβω πως είχα μια δύσκολη εφηβεία. Ήμουν αρκετά ατίθαση, αντιδραστική και δεν μαζευόμουν με τίποτα. Άργησα να προσαρμοστώ», παραδέχεται.

Λίγο πριν την ενηλικίωσή της, ξεκινάει να ασχολείται με το τραγούδι. «Η αφορμή για να ξεκινήσω, ήταν η επίσκεψη μου σε ένα νυχτερινό μαγαζί. Κάποια στιγμή ο τραγουδιστής Στάθης Ξένος που εμφανιζόταν εκεί, μου έδωσε το μικρόφωνο. Του άρεσε πολύ η φωνή μου και μου πρότεινε να κάνουμε ένα demo. Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα».


0 Comments