Παναγιώτης Τζαχρήστας : συνθήκες πάνω από τις δυνάμεις μου, με υποχρεώνουν να παραιτηθώ και από τη θέση του Δημοτικού συμβούλου.


Αγαπητοί φίλοι με μεγάλη λύπη θέλω να σας ανακοινώσω ότι μετα από 20 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στην τοπική αυτοδιοίκηση, συνθήκες πάνω από τις δυνάμεις μου, με υποχρεώνουν να παραιτηθώ και από τη θέση του Δημοτικού συμβούλου.


Όμως είναι πλήρως ασυμβίβαστο με την πολιτική μου κουλτούρα αλλά και με τις αξίες μου να κρατάω μια θέση χωρίς να μπορώ να είμαι χρήσιμος. Αυτό έκανα και χωρίς δεύτερη σκέψη παραιτήθηκα από την θέση ευθύνης του αντιδημάρχου και αναπληρωτή δημάρχου στο διοικητικό σχήμα. Δυστυχώς οι ίδιοι λόγοι με αναγκάζουν να αφήσω και την έδρα του Δημοτικού συμβούλου. Ωσεί παρών στην αυτοδιοίκηση δεν υπάρχει.

Στη δημοκρατία όμως δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Άξιοι συνεχιστές θα πάρουν τη θέση μου και θα λειτουργήσουν επαρκώς εκεί που εγώ άρχισα να υπολείπομαι. Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν θα πάψει ποτέ να με ενδιαφέρει ως πολίτη και θα παραμείνω ενεργός πολίτης.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για άλλη μια φορά όλους τους συνδημότες μου που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν βήμα όλα αυτά τα χρόνια, σε όλα τις θέσεις της αυτοδιοίκησης. Δήμαρχος αντιδήμαρχος Δημοτικός σύμβουλος διοίκηση αντιπολίτευση….παντού. Επίσης ήταν μέγιστη τιμή για μένα το ότι στις τελευταίες εκλογές οι συμπολίτες μου με ψήφισαν σε όλες τίς κοινότητες και σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου Ξηρομέρου.

Ευχαριστώ τον αρχηγό και τα μέλη της παράταξής μου για τη συνεργασία που είχαμε. Ευχαριστώ επίσης τους εργαζόμενους του Δήμου για την συνεργασία μας σε όλο το διάστημα που κατείχα θέση ευθύνης. Εύχομαι τέλος στον Δήμαρχο και στους διοικούντες του Δήμου, καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο συμφωνημένο πλαίσιο αρχών και θέσεων που συνυπογράψαμε.

πηγη facebook Παναγιώτης Τζαχρήστας

0 Comments