Ημερησια εκδρομη συλλογου γονεων Δ.Σ. Φυτειων στην Πρέβεζα και Πάργα

 

Η ημερήσια εκδρομή στις 25/6/2022 θα έχει τόσο ψυχαγωγικό όσο και εκπαιδευτικό χαρακτήρα.
 Αρχικά θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης στην Πρέβεζα όπου εκεί θα συναντήσουμε τον ξεναγό μας με σκοπό την καλύτερη περιήγησή μας στο χώρο (μια ώρα περίπου). Αν κάποιος δεν συμμετάσχει στην ξενάγηση θα περιμένει στον εξωτερικό χώρο του μουσείου. 
Στη συνέχεια και σε κοντινή απόσταση από το μουσείο, θα βρεθούμε στο παραλιακό χωριό Αμμουδιά όπου όσοι επιθυμούν μπορούν να συμμετάσχουν στη βαρκάδα (μια ώρα περίπου) στις εκβολές του ποταμού Αχέροντα και στις σπηλιές της Περσεφόνης .
Όσοι δεν συμμετάσχουν στη βαρκάδα, μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους στη παραλία. Τέλος, θα κατευθυνθούμε προς την Πάργα για φαγητό, καφέ, βόλτα στο κάστρο και στα στενά δρομάκια της με ώρα επιστροφής χωρίς περιορισμό.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι την Τετάρτη 8/6/2022 με σκοπό την καλύτερη και πιο έγκαιρη οργάνωση της εκδρομής μας.
Θα δοθούν αύριο οι σχετικές ενημερώσεις-δηλώσεις και τα τηλέφωνα στα οποία μπορείτε να επικοινωνείτε.
Παρακαλείσθε να μην επιστρέψετε ή δώσετε καμία δήλωση ή χρήματα στο σχολείο προς αποφυγή ταλαιπωρίας των εκπαιδευτικών.
Την Τετάρτη στις 8/6/2022,από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, μπορείτε να φέρετε τις δηλώσεις σας και τα χρήματα που αντιστοιχούν σε αυτή, στα μέλη του συλλόγου στο φούρνο Καρακώστα.
1.ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ: 10 ευρώ για κάθε άτομο
2.ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΑΡΧ.ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ: 4 ευρώ ο κάθε γονέας και δωρεάν τα παιδιά
3.ΒΑΡΚΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΧΕΡΟΝΤΑ: 5 ευρώ ο κάθε γονέας και δωρεάν τα παιδιά
Παρακαλούμε ενημερώστε και όσους δεν έχουν έχουν πρόσβαση στη σελίδα του συλλόγου αν και θα υπάρξει και αύριο έγγραφη ενημέρωση-δήλωση.

0 Comments