Πλάνα για την εξέλιξη & προοπτική του αρδευτικού δικτύου των ΤΟΕΒ Οζερού, Φυτειών

 


Ο Σπηλιος Λιβανος παρουσίασε τα πλάνα για την εξέλιξη & προοπτική του αρδευτικού δικτύου των ΤΟΕΒ Οζερού, Φυτειών &Κατούνας.

Αναφέρει σχετικά στην προσωπική του ιστοσελίδα facebook

Χθες, στις #Φυτείες #Ξηρομέρου, παρουσίασα τα πλάνα μου για την εξέλιξη & προοπτική του αρδευτικού δικτύου των ΤΟΕΒ #Οζερού, Φυτειών & #Κατούνας.

Μιλάμε για περίπου 40.000 στρέμματα καλλιεργήσιμων εκτάσεων και αφορά 3.800 αγρότες της περιοχής.
Το εμβληματικό σχέδιο #ΥΔΩΡ 2.0 το οποίο εκπονήθηκε και θεμελιώθηκε επί της υπουργίας μου στο #ΥπΑΑΤ και υλοποιείται σήμερα από την κυβέρνηση του Kyriakos Mitsotakis θα αποτελέσει εναρκτήριο βήμα για τον εκσυγχρονισμό των οδικών δικτύων, την εφαρμογή ευφυούς γεωργίας και έξυπνης άρδευσης.
Παρουσίασα στα μέλη των #ΤΟΕΒ και στο σύνολο των παρισταμένων τα τεράστια οφέλη για τους ίδιους τους αγρότες, χρήστες των αρδευτικών δικτύων, αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος που θα προκύψει από την ορθολογική διαχείρηση των υδάτινων πόρων.
Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που γέμισε το παλιό Δημαρχείο Φυτειών, αλλά και τον Δήμαρχο #Αστακού & Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, τον π. Δήμαρχο Φυτειών Πάνο Γαζέτα, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τα προεδρεία των ενδιαφερόμενων ΤΟΕΒ και βέβαια το πλήθος των αγροτών.




0 Comments