Πολύς κόσμος στο Αυγουστιάτικο γλέντι του Συλλόγου «Ακαρνανικό Φως» στις Φυτείες

 


Το βράδυ της Τετάρτης 12 Αυγούστου 2026, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις Φυτείες Ξηρομέρου το καλοκαιρινό γλέντι στο Δημοτικό Σχολείο, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών «Ακαρνανικό Φως».


Η προσέλευση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα μεγάλη. Κάτοικοι και επισκέπτες αντάμωσαν, χαιρετήθηκαν, συνομίλησαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους, σε μια όμορφη βραδιά που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Το μουσικό πρόγραμμα ανέλαβαν η Φαίδρα Διαμάντη, ο Κωνσταντίνος Κώστας και ο Βασίλης Ζαβαντίας, ενώ στο κλαρίνο ήταν ο Βαγγέλης Παντιώρας, χαρίζοντας στους παρευρισκόμενους μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και κέφι.


Μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση του «Ακαρνανικού Φωτός», που έφερε τον κόσμο κοντά και κράτησε ζωντανό το παραδοσιακό καλοκαιρινό αντάμωμα στις Φυτείες.


Φωτο & Βιντεο: xiromeronews.blogspot.com

















No comments

Powered by Blogger.